logo
13 June 2013

5x fashion seen by others – Perfect t-shirt, By Harper, Carol look-a-likes en meer

Gepost in fashion
Je kunt het maken, kopen, creëeren of vinden. Het heeft met kleding en/of mode te maken. Ik vind het het delen waard. Een andere site heeft erover geschreven. Dat zijn de criteria voor de tips in 5 x fashion seen by others.

Welke tips ik nu weer het delen waard vond? Lees gauw verder!

Het perfecte t-shirt (as seen by Red Reidinghood)
 photo hemageelt-shirt.jpg
Nadat ik deze post met jullie deelde, weten jullie -net als ik- dat de perfecte basic dus wél bestaat. Toch? Volgens Rowan is deze, van HEMA, ook zo’n perfecte. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren.


Het schattigste horloge ooit (as seen by the dainty squid)
 photo asosbunnywatchthedaintysquid.jpg
Helaas is hij inmiddels uitverkocht, maar nadat ik laatst de schattigste flatjes ooit met jullie deelde, kon dit horloge niet achterblijven vond ik. Or is it just me and my bunnylove?


Wit spijkerjasje van Mango (as seen by Sofies Blog)
 photo mangooutletwhitedenimjacket.jpg
In de zomer is een wit spijkerjasje super handig en laat de outlet van Mango nu een heel betaalbare in het assortiment hebben! Deze kost nog maar €22,99.


Webshop By Harper (as seen by Styleguide)
 photo webshopbyharper.png
Shirley heeft een super leuke nieuwe webshop – of beter gezegd, de eigenaresse ervan- ontdekt: By Harper. Ik vind het meeste in het assortiment origineel, betaalbaar en kleurrijk. Kortom: ik word er vrolijk van. Jij ook?


Look-a-likes van Isabel Marant’s Carol sandalen (as seen by The Trend Diaries)
 photo isabelmarantcarolstuddedsandalslook-a-likesjeffreycampbell.jpg
Volgens mij is er niets van Isabel Marant wat ik níet mooi vind. Hun Carol sandalen, hierboven op de foto, in ieder geval wél. Helaas is alles duur, duur, duur (in drievoud, ja). Gelukkig is er zoiets als Jeffrey Campbell, de koning van de knock-offs. Zij maakten Isabel’s prachtige sandalen na en verkopen de knock-off voor €158,33 bij Revolve Clothing (bij een Europeser/Nederlandser verkooppunt heb ik ze nog niet gevonden). Nog steeds even slikken, die prijs, maar we komen dichter in de betaalbare buurt.Welke van de vijf vind je het leukste/handigste/grappigste/*other*?


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties