logo
10 June 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Ga toch weg met je koudste zomer in 200 jaar: yay voor warme temperaturen! Aangezien ik waarschijnlijk nog lekker lig te slapen als je dit leest – vakantie, remember?- kan ik niet garanderen dat het vandaag inderdaad lekker weer wordt. Maar de goede vooruitzichten zijn er, wanneer ik dit schrijf!

 photo nellyvivamaxijurkfastmaxidressgrijs.jpg
Au party dresses

 photo asosnewlookespadrillesgrijs.jpg
New Look – €9,27

 photo welikefashionpiecestasgrijs.jpg
Pieces – €39,95

 photo debijenkorfhoedgeelfloppyhatpapier.jpg
de Bijenkorf – €24,95

Vakantie vraagt om comfortabele kleding, vind ik. Aangezien het mijn doel is om me om op dit moment niet veel meer druk te maken dan wanneer ik wil eten en slapen (niet dat dat me ooit gaat lukken, maar dromen mag hè), kan ik daar geen loeistrakke, zweterige of te veel prijsgevende kleding bij gebruiken: daar ga je je immers wél druk om zitten maken.

Vandaar dat mijn keuze voor deze editie ‘Als het Internet mijn kledingkast was…’ is gevallen op een losvallende maxi jurk (ik ben veel doller op maxi jurken dan ik hier altijd heb laten merken, denk ik!) met espadrilles én een tas (hallo Balenciaga look-a-like!), allemaal in het grijs. Daarom kies ik als accessoire een vrolijke kleur hoed. En welke kleur is er nu vrolijker dan… ? Juist.

By the way: best budget vriendelijk ook, toch? Deze outfit? Goedkoop is anders, maar volgens mij is het één van de meest betaalbare versies die ik gemaakt heb.

Wat doe jij vandaag? Heb je examen gedaan en dus ook vakantie? Of zit je gewoon op school/je werk? Wat draag je?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties