logo
24 June 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Als ik deze post schrijf staat er voor vandaag geen bijster mooi weer op het programma. Dat mag tenminste wel gezegd worden over 17 graden en 70% kans op neerslag op 24 juni, toch? Een poncho leek me daarom wel gepast: hij is niet te warm, maar je kunt er wel de regen mee trotseren. Van de meeste regenkleding wordt mijn modehartje niet blij, maar deze poncho mag er zeker wezen. Hij blijkt ook nog eens zeer geschikt voor Nederland, want: “Pas dit product met de afneembare mouw aan de verschillende weersomstandigheden aan“. Wat ik erbij draag? Kijk maar:

 photo zalandocollectionbeigeponchoafneembaremouwen.jpg
Zalando Collection – €40,95


 photo zwartwitgestreeptetopselectedfemme.jpg
Selected Femme – €27,97


 photo veromodablackjerseypants.jpg
Vero Moda – €34,95


 photo rozeclarksdesertbootlak.jpg
Clarks – €139,99Felroze Clarks! Hoe tof zijn die?! Zuurstoktof, toch? Ze maken de outfit lekker girly, maar door het stoere Desert model niet te tuttig. Verder zou ik een klassieke top en een comfi zwarte broek dragen. Zo zijn de poncho en – vooral- de schoenen de mooie eyecatchers van de outfit.

Zou jij dit dragen? Waarom wel/niet? Wat draag je vandaag?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties