logo
18 June 2013

Battle of the outfits – Luipaard jeans

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Mijn luipaard jeans gaat alweer best lang mee, realiseer ik me terwijl ik deze post maak. Ik weet nog goed dat ik hem voor het eerst zag en hem te gek vond. Nu, een jaar of twee later, is dat nog niet veranderd. Ondanks de print heeft de broek toch iets tijdloos, vind ik. Sowieso is luipaardprint best tijdloos, Het ene moment zie je het wat meer dan het andere, maar het blijft altijd wel in het modebeeld.

Bewijs dat ik de broek tof vind? Toen ik de maat die ik in eerste instantie gekocht had niet meer paste ben ik druk het Internet af gaan struinen naar een maat groter (de broek hing toen al niet meer in de winkel). Met resultaat! De broek in de tweede en derde outfit van deze post zijn dus een andere dan die in de eerste outfit. Ik heb verder nog nooit van één stuk twee stuks (als je begrijpt wat ik bedoel…) gehad!

Ik vind dat de jeans in de tweede outfit het mooiste matcht met de rest, maar ik vind de derde outfit het mooiste. De derde is veel krachtiger namelijk, de tweede is zo… grijs. De eerste outfit (is pas van ruim een jaar geleden, maar hij voelt als uit een ander leven!) is me iets te veel blazer/bikerboot. Ik ben niet zo’n blazer- en ook niet zo’n bikerbootsmeisje.

Welke outfit vind jij het mooiste? Eén, twee of drie? Let me know!

 photo BattleoftheoutfitsLuipaardjeans1.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsLuipaardjeans2.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsLuipaardjeans3.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


H&M jeansFoto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties