logo
30 June 2013

Bikininspo

Gepost in fashion, overig

De lijven moet je maar even wegdenken; daar wordt je toch maar jaloers van. Echter, een bikini zit zo lelijk zonder lijf dus ik heb toch maar foto’s mét lijf verzameld.

Bikini inspiratie. Waarom? Omdat bikini’s verder amper aan bod komen hier en dat lijkt me onterecht, want het is zomer en dan dragen ongetwijfeld veel van jullie een bikini. Ik niet. Waarom niet? Om te beginnen omdat ik al jaren niet echt op vakantie ben geweest, ten tweede omdat het hier in Nederland nou eenmaal maar weinig bikini weer is, ten derde omdat áls het bikini weer is ik haast nooit de rust vind om in mijn bikini buiten te gaan liggen en ten vierde omdat áls het dan bikiniweer is ik vaak liever outfit foto’s maak omdat het dan dus mooi weer is. De consequentie is dat ik maar één bikini heb (deze) en daar op de foto (over jaloers op lijven zijn gesproken, ben ik nou jaloers op mijn eigen “oude” lijf?) waarschijnlijk de laatste keer is dat ik ‘m aan heb gehad.

In de post achter de link hierboven schrijf ik dat – ook al houd ik niet van het woord ‘musthaves’- ieder meisje een goede bikini moet hebben. Toen ik dat teruglas snapte ik niet dat ik dat ooit geschreven heb, maar nu ik er langer over nadenk begrijp ik het wel. Een bikini geeft je tenslotte een vrouwelijk, ontspannen (als je even vergeet hoe bloot je bent en geniet van de zon, that is) en zomers gevoel.

Oh en mocht je dat idee hebben gekregen: ik vind niets mis met badpakken (nou ja, niet met allemaal…). Over het badpak schrijf ik vast nog eens een andere keer.

 photo 1bikininsposongofstyle.jpg
 photo 2bikininspooraclefox.jpg
 photo 3bikininspoireneccloset.jpg
 photo 4bikininspogoodbadandfab.jpg
 photo 5bikininspotinamaria.jpg
 photo 6bikininspotheblondesalad.jpg
 photo 7bikininspothischicksgotstyle.jpg
 photo 8bikininsposupermodelbeach.jpgZin om nog meer zonnige strand-/vakantiefoto’s te zien? Ik heb twee posts met vakantiekiekjes (één en twee) gemaakt die je misschien nog niet hebt gezien.

Draag jij vaak een bikini?


Bronnen foto’s:

Song of Style / Oracle Fox / Irene’s closet / Good, bad and fab / Tina Maria / The Blond Salad / This chick’s got style / The Supermodel Beach

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties