logo
14 June 2013

De mooiste outfits met… – All Stars

Gepost in fashion

Het is dé schoen der schoenen, de All Star. Althans: ik denk dat er geen schoen in de wereld zoveel verkocht is als deze en dat je, als je het over de All Star hebt, mensen over de hele wereld zullen weten wat je bedoelt. Bovendien is ie geloof ik al eeuwenoud en zit ie dus vol historie (niet dat dat voor mij een reden is om een schoen te dragen, maar goed). Je zult hem maar bedacht hebben; dan heb je toch duidelijk iets goed gedaan.

Aangezien er geen schoen zo makkelijk te combineren is als deze gymp (of is ‘gymp’ een belediging? – is een All Star een categorie op zichzelf?) en je geen schoen zo vaak voorbij ziet komen op straat, zul je waarschijnlijk niet écht inspiratie nodig hebben als het aankomt op het combineren van All Stars. Aan de andere kant: juist omdat de schoen zo doorsnee is geworden, is het leuk om te zien hoe hem te combineren op een manier waarop hij nog echt tot zijn recht komt, iets toevoegt aan een outfit of dat ie enigszins origineel blijft. Bovendien kan ik geen item uitzoeken voor deze rubriek waarbij ik meer kans heb dat een groot deel van jullie er één of een paar bezit. En dat is natuurlijk wel leuk: dat je, na het zien van deze outfits, meteen zelf aan de (creatieve) slag kan met je eigen All Stars.

 photo 1allstarscathinthecity.jpg
 photo 2allstarsmaryjosie.jpg
 photo 3allstarsvictoriatornegren.jpg
 photo 4allstarsgoldenwhitedecor.jpg
 photo 5allstarsstreetstylefabsugar.jpg
 photo 6allstarsafterdrk.jpg
 photo 7allstarsthedaybook.jpgEigenlijk vind ik al deze outfits erg leuk! Lastig dus, om dit keer een favoriet “uit te spreken”. *tien minuten later* Nee, ik kan het niet. De ene outfit past misschien wat beter bij me dan de ander (de ene is me wat te kak, de ander me wat te simpel en de meest kleurrijke outfit had ik zelf zo kunnen dragen…), maar ik vind ze allemaal op hun eigen manier sterk.

Welke outfit vind jij het leukste? Waar vind je de All Stars het beste tot hun recht komen?


Bronnen foto’s:

Cath in the city / Mary Josie / Victoria Törnegren / Golden white decor / fabsugar / afterDRK / The Day Look

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties