logo
11 June 2013

De rollen omgedraaid – Bas in geel

Gepost in overig, persoonlijk
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Mijn vriendje in geel: dat moest ik vastleggen natuurlijk! Nee, zo ging het niet helemaal. Meer van: “Mag ik weer eens outfit foto’s van je maken?”. “Ja, maar wat moet ik aan dan?”. “Dat moet je zelf weten, anders is het zo geregisseerd”. Waarna ik vervolgens zeg dat ie niet díe schoenen aan moet doen en hij toch wel vooral voor mij mijn lievelingstrui van hem aandoet. Maar verder is deze ‘De rollen omgedraaid’-post heel spontaan hoor!

Een trui die vandaag waarschijnlijk een tik(je?) te warm is, maar misschien valt het ook wel mee: als je aan het werk en druk met het dagelijks leven bezig bent (niet té druk natuurlijk, want daar krijg je het juist warm van) en niet uitgebreid in de zon zit, vind ik het ook boven de 20 graden nooit zo warm. Wij Nederlanders worden gewoon erg optimistisch van een beetje zon (niets mis mee hoor); waarna we vergeten dat we na een zucht wind alweer staan te blauwbekken (ik in ieder geval). Het is en blijft Nederland.

Maar goed, dit is mijn lievelingstrui van Bas dus. Omdat geel mijn lievelingskleur is inderdaad – duuh- maar ook omdat het geel prachtig gemixt is met een oranje, wat een prachtige warme tint creëert. Hij zit ook gewoon mooi en heeft verder niet te veel poespas. Daar houdt Bas niet van (zegt hij standaard als ik hem bijvoorbeeld weer eens een hoedje probeer aan te smeren). Net zoals hij er niet van houdt als ik zeg: “Jammer van die zwarte sokken” (ik heb me ingehouden dit keer, omdat ik ze in dit geval wel goed met het horloge vond matchen). Ach, ik geloof niet dat ik er écht van baal dat ik geen aankleedpop als vriend heb.

Wat vind jij van de gele trui? Kun je ‘m ook wel waarderen?

 photo Derollenomgedraaid-Basingeel1.jpg
 photo Derollenomgedraaid-Basingeel5.jpg
 photo Derollenomgedraaid-Basingeel2.jpg
 photo Derollenomgedraaid-Basingeel3.jpg
 photo Derollenomgedraaid-Basingeel7.jpg
 photo Derollenomgedraaid-Basingeel6.jpg
 photo Derollenomgedraaid-Basingeel4.jpg
H&M trui
Zara broek
onbekend horloge
Vans schoenen


Foto’s door mij.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties