logo
26 June 2013

Deze nagelriemolie werkt wél

Gepost in beauty

Mijn nagelriemen zijn echt een pain in my ass. Ze lijken altijd droog, kapot en lelijk te zijn. Nou lever ik aan dat kapot maken zelf een grote bijdrage, maar vaak omdát ze dus zo droog zijn. Nagelriemolie moet daarvoor de oplossing zijn, maar tot nu toe waren mijn nagelriemen altijd weer droog zodra de olie was ingetrokken.

Ik was het zat en besloot laatst eens het Internet af te speuren naar een fatsoenlijke nagelriemolie, die al fatsoenlijke resultaten had geboekt en niet meer de eerste de beste olie te kopen die ik bij de drogist tegenkwam.

Van velen heb ik het advies gekregen om Lemony Flutter van Lush te proberen voor de nagelriemen, maar Lush heeft geen vestiging in Arnhem (en eerlijk is eerlijk: als ik dan in bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam ben, ga ik liever daar naar H&M in de tijd die ik heb) en de verzendkosten in de webshop bedragen maar liefst €6,60. Dat vind ik echt veel te veel op een product van €10,65. Een bedrag dat ik sowieso al niet weinig vind voor een… ja, wat is het eigenlijk? Geen olie, eerder een soort balsem.

Na wat zoeken op verschillende merken en producten en bijbehorende reviews kwam ik uit bij de Orly Argan Oil Cuticle Drops. Over Orly én Argan olie hoor ik eigenlijk nooit iets anders dan lof, dus – ook al is het merk niet goedkoop- ik besloot de Argan Oil Cuticle Drops te proberen.

 photo Dezenagelriemoliewerktweacutel1.jpgEn wauw: dit product is echt heaven bij wat ik tot nu toe heb geprobeerd! Ik hoef het maar één keer per dag te gebruiken om de hele dag en nacht zachte nagelriemen te hebben. De substantie voelt heel prettig (niet te vet en niet te nattig) aan en ik vind het ideaal dat je de drops aanbrengt met een pipet in plaats van met een kwastje. Dit is a) hygiënischer b) zuiniger (je kunt er goed mee doseren) en c) gaat sneller.

 photo Dezenagelriemoliewerktweacutel3.jpgMisschien goed om even te vermelden wélke nagelriemolie ik tot nu toe heb geprobeerd: die van Hema, Etos, een merk dat ik vergeten ben (en dus niet veel indruk heeft gemaakt) en één van salonmerk CND (die vond ik helaas geen haar beter dan de drogisterij merken, maar CND is ook redelijk goedkoop).

Helaas heb ik dit product bij geen enkele Nederlandse verkoper van Orly (zoals Miss Lipgloss Shop of The Make Up Spot) gevonden. Ik heb de drops hier besteld via eBay en die verkoper – waar ik al vaker bij besteld had- kan ik erg aanraden. De drops kosten $13,50 inclusief verzending en dat vind ik aan de dure kant, maar het geld wel waard. Niet alleen omdat het een fijn product is, maar ook omdat ik met de 18 ml in combinatie met het pipetje echt lang zal doen.

 photo Dezenagelriemoliewerktweacutel2.jpgAan een ander (internationaal) verkooppunt van de Orly Argan Oil Cuticle Drops dan eBay (die naar Nederland verzendt) kan ik je zo 1, 2, 3 niet helpen. Ik heb kort gegoogled, wellicht als je uitgebreider zoekt dat je er wel één vindt.

Heb jij een nagelriemolie waar je bij zweert? Of heb je makkelijke nagelriemen?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties