logo
25 June 2013

Deze zonnebrillen droeg ik dit jaar tot nu toe

Gepost in fashion, mijn outfits

Note to self: vaker een zonnebril dragen.

Ik zat laatst nog tegen iemand te vertellen dat ik zonnebrillen eígenlijk maar ondingen vind. Ik vind tegen de zon in kijken helemaal niet zo erg (door de vele outfit foto’s maken ben ik er nogal in getraind) en een zonnebril er helemaal niet zo veel tegen helpen. Ik vind het bovendien helemaal niet leuk om de wereld donkerder te bekijken als dan ein-de-lijk de zon schijnt en ik vind het maar irritant dat ik ‘m steeds terug op mijn neus moet duwen. Ook vernielt ie mijn neus make-up, en loop je ermee voor schut (valt heel erg mee, maar dat gevoel heb ik altijd…) als er na drie minuten zon tóch weer schaduw optreedt óf je naar binnen gaat óf je in de schaduw gaat zitten en je je bril nog op hebt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over ze ergens laten liggen of hem kwijt zijn terwijl ie op je hoofd zit…

Tja, zonnebrillen: ik voel er een How I roll with over opkomen, maar helaas voor mijn verder-schrijf-zin heeft deze post al een andere titel gekregen.

In ieder geval: ze staan soms oh zo te gek! En daarom ben ik – terwijl ik er een paar jaar terug niet één had- toch steeds meer zonnebrillen gaan verzamelen. Die ik nog niet genoeg draag. Dan maar geen neus make-up en dan maar voor schut lopen. Om de ‘note to self’ kracht bij te zetten: de oh zo te gekke zonnebrillen die ik dit jaar tot nu toe (niet allemaal op mijn neus) droeg.

 photo Outfit-Deeerstezonnebrilvanhetjaar2.jpg
 photo Outfit-Groenesokken3.jpg
 photo Outfit-Slipons7.jpg
 photo Outfit-Casualzomers3.jpg
 photo Outfit-Debootschoen4.jpg
 photo Hallotaille5.jpg
 photo Outfit-Theepotten2.jpg
 photo Gateninbroekeacutenshirt3.jpg
 photo Outfit-Customizedjurk7.jpg
 photo vanharenbudgetchallengemei3.jpg
 photo Outfit-Panterhierendaar4.jpg
 photo Outfit-Pumps4.jpg
 photo Outfit-Lichtindeduisternis5-1.jpg
 photo Outfit-Nogmeerzwart1.jpgWat is je favoriete zonnebril van mij?


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties