logo
23 June 2013

Een man met een leuke stijl

Gepost in fashion

Ik schrijf hier eigenlijk nooit over mannenmode, puur omdat ik ergens een grens moet trekken. Er komen al heel veel anders-dan-mode onderwerpen langs hier – van mijn konijnen tot mijn levensfilosofieën-, maar de grens ligt voor mij bij vrouwen. Daarmee bedoel ik: als ik mijn stukjes schrijf heb ik altijd vrouwen in mijn hoofd. Volgens mij zijn dat ook 99% van de bezoekers, zij (jullie!) zijn mijn doelgroep en ik schrijf altijd ‘lezeressen’ in plaats van ‘lezers’. Hopelijk stoot ik nu geen man out there voor het hoofd.

Echter, sinds wanneer vinden vrouwen het niet leuk om naar mannen met een leuke stijl te kijken? De meesten best wel, denk ik. Vandaar dat ik vandaag de leuke stijl van Kevin met jullie deel. Hij deelt een (mode)blog met zijn liefde Vanessa (en een beetje met hun baby en hond): zo cute!

 photo eenmanmeteenleukestijlkevinunarmoirepourdeux2.jpg
 photo eenmanmeteenleukestijlkevinunarmoirepourdeux4.jpg
 photo eenmanmeteenleukestijlkevinunarmoirepourdeux3.jpg
 photo eenmanmeteenleukestijlkevinunarmoirepourdeux.jpgHet is natuurlijk heel persoonlijk wat iemand een leuke stijl vindt, zowel bij een man als vrouw. De stijl van Kevin vind ík leuk. Wat vind jij een leuke stijl bij een man? Kun je Kevin’s stijl waarderen?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties