logo
19 June 2013

Fashion crush – Enkeltattoo

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Voor de allereerste keer laat ik je een tattoo zien als Fashion crush. Waarmee ik mezelf (en jullie) gelijk de vraag stel: vallen tattoeages ook onder mode? Ik weet het eigenlijk niet…

With thanks to the Internet heb ik voor mijn gevoel al heel wat tatoeages gezien. Het maakt dat ik niet snel meer iets apart, bijzonder, origineel of zoiets dergelijks vind. Dat is ook niet gek, want “echte kenners” zeggen dat álles wel zo’n beetje is gedaan en getattoeëerd in de tattoowereld. Nu ben ik geen echte kenner en heb ik dan ook verreweg niet alle tatoeages wel een keer gezien. Gelukkig maar, want zo kan ik nog eens verrast worden! Door onderstaande bijvoorbeeld, die ik heel sierlijk en vrouwelijk vind.

Je ziet de tattoo hieronder bij een paar hakken (of nou ja: bij één hak eigenlijk) en bij – jawel- Birkenstocks. De ene foto is van dichtbij, de ander van verder weg: zo krijg je een goed beeld van hoe de tattoo staat, denk ik. Als ik me niet vergis staat er ‘Fars pige!’ op het rechthoekje. Ben jij Scandinavisch, dan mag je me vertellen wat dat betekent. Ik ga er tenminste vanuit dat het Scandinavisch is, want de eigenaresse van de tattoo is dat ook.

Ik ben heel benieuwd geworden wat de tatoeage betekent en wat deze nu eigenlijk precies moet voorstellen. Mij doet ie vooral denken aan een prijskaartje – haha- maar ik vind hem dan ook vooral visueel mooi. De betekenis van de tatoeage ken ik dus niet, dus daar kan ik ook niet over oordelen.

 photo fashioncrushenkeltattoolookdepernille.jpg
 photo fashioncrushenkeltattoobirkenstockslookdepernille.jpgWat vind jij van de tatoeage?


Bron foto’s

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties