logo
12 June 2013

Fashion crush – Nike Air Max

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Zo lang is het nog niet geleden dat Nike Air Max bíjna in de categorie ‘Crocs’ vielen (lees: als bíjna net zo fout werden gezien). En waarom eigenlijk? Want het merk Nike heeft toch een behoorlijk goede reputatie en eígenlijk zijn Air Max gewoon gympen. Oké, misschien niet de meest charmante/flatteuze/vrouwelijke, maar daar zijn gympen toch ook niet met name voor bedoeld? Daarvoor trekken we wel een paar hakken aan.

Ook ik had twee jaar (wat zeg ik? een jaar!) geleden nog niet dood gevonden willen worden op Air Max. Maar sinds ik sneakers in zijn algemeenheid meer ben gaan waarderen het laatste jaar, kon ik me de laatste tijd eigenlijk prima vinden in de groeiende Air Max trend. Elke keer als ik ze nu zie, denk ik zelfs: ‘Wauw, leuk, stoer, gaaf!’.

Bijzonder hè, wat trends met mensen kunnen doen en hoe ze ons beïnvloeden? Dát is precies waarom ik geloof dat je ‘nooit nooit’ moet zeggen als het om mode en trends gaat: twee jaar terug vond ik dingen verschrikkelijk die ik nu leuk vind of kortgeleden nog leuk vond (neon, bijvoorbeeld!) en daar ga ik me niet voor schamen hoor. Smaak mag verschillen, zich ontwikkelen en het is toch normaal om aan iets te wennen wat je veel ziet? Ik denk dat dat voor de meesten van jullie niet anders is.

Voor wie denkt: Air Max? Waar dan? Op straat zie je ze misschien nog niet heel veel meer, maar op heel veel modeblogs wel (dit is het moment waarop ik moet bekennen dat ik meer modeblogs dan straten zie, oeps!). Precies hetzelfde geldt overigens voor de tuinbroek.

 photo fashioncrushnikeairmaxclamour4glamour.jpg
 photo fashioncrushnikeairmaxringmybell.jpg
 photo fashioncrushnikeairmaxcollagevintage.jpgIk ben dus zover dat ik ze zou dragen. Jij?


Bronnen foto’s: 

Clamour 4 Glamour / Ring My Bell / collage vintage

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties