logo
5 June 2013

Fashion crush – Suède baseball jack

Gepost in fashion

Edit: het jack is inmiddels afgeprijsd! Je koopt ‘m hier in de sale. 

In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Ik zal het niet gauw meer vergeten: al best een tijdje (een week of zes?) geleden snuffelde ik tussen het ‘last items’ rekje bij Mango in Arnhem en zag daar dit suède baseball jasje met leren mouwen hangen. Wauw, dit was verreweg het mooiste baseball jasje dat ik ooit heb gezien en het voelde zo… luxe! Als je een “basic” zwart jasje nodig hebt dan vind je hem niet, en als je die niet nodig hebt dan loop je tegen zo’n pareltje aan: dat zul je altijd zien.

Sinds die ongeveer zes weken geleden wilde ik al over dit jasje schrijven, maar ik wist niet goed wat. Ik wist geen pakkende titel, geen goede strekking of leuke clue en vond het jasje te duur (het kost €109,99) om gewoon een “aanrader” te zijn. Echter, nu – ongeveer zes weken later dus- heb ik nog steeds zo’n crush op dit jasje dat dat me allemaal niets meer kan schelen: ik moet en zal dit jasje met jullie delen. Want zó duur is ie nou ook weer niet, voor een echt leren jasje. En zó mooi is ie dus wél!

Stiekem ga ik er nog regelmatig naar kijken in de online shop en ik denk dat er vanaf vandaag meer dames zijn die dat met mij doen. Zo niet: ik snap het, want je hebt het jasje nog niet in het echt gezien. Geloof me: het is nog veel, veel mooier in het echt dan op welke foto of site dan ook.

Mocht je ook eens de neiging te hebben om bij een Mango tussen het ‘last items’ rekje te snuffelen: je bent bij deze gewaarschuwd.

 photo mangosuegravedebaseballjackraspberrynrouge.jpg
 photo mangosuegravedebaseballjackraspberrynrouge2-1.jpgEn? Crush je vanaf nu met me mee?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties