logo
21 June 2013

Ik had het niet beter kunnen verwoorden

Gepost in fashion, overig

En dat ga ik dan ook niet proberen. Toen ik onderstaande quote tegenkwam was ik vastbesloten dat ik die in deze post het werk zou laten doen.

 photo dontwastetimelookingforyourstyleifb.jpgLees vooral niet over het ‘create more’-stukje heen, zou ik willen zeggen. Als je (nog) niet goed weet wat je stijl is, dan is de enige manier om daarachter te komen te proberen, experimenteren en dus ook dingen te dragen die je achteraf niet bij jezelf vindt passen. Ben voor dat laatste vooral niet bang: constateren wat niet bij je past maakt dat je steeds beter kunt concluderen wat wél bij je past namelijk.

Kun jij iets zeggen over hoe je je eigen stijl gevonden hebt? Of is dit (nog) niet het geval?


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties