logo
29 June 2013

In de Arnhemse straten

Gepost in fashion

Vergeleken bij Amsterdam vind ik de kledingstijl in Arnhem nogal grijs en inspiratieloos, maar ja: de kledingstijl van welke stad is dat niet, vergeleken bij Amsterdam?

Toch weet ik ook wel dat er in Arnhem best stijl te vinden is. Niet per se omdat we de kunstacademie hebben, maar omdat er simpelweg overál stijl te vinden is. Kevin van THE VIEWFINDER en Léonie en William van Streetstijl leggen de stijl in de Arnhemse straten vast. Oordeel zelf hoe men het er hier vanaf brengt!

 photo 1arnhemstreetstylestreetstijl.jpg
 photo 2arnhemstreetstylestreetstijl3.jpg
 photo 3arnhemstreetstylestreetstijl2.jpg
 photo 4arnhemstreetstyletheviewfinder.jpg
 photo 5arnhemstreetstyletheviewfinder2.jpgIk vind de outfit met de Timberlands leuk. Niet bijzonder, maar wel leuk. Ook de outfit met de lange, roze jas vind ik wel wat hebben. Tot aan de sokken en schoenen. Dat deel is me net iets té slouchy.

Wat vind jij van de outfits?


Bronnen foto’s: 

THE VIEWFINDER Streetstijl

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties