logo
13 June 2013

In de herkansing voor RiRi Woo

Gepost in beauty

(edit) LET OP: RiRi hearts MAC is te koop vanaf 20 juni 2013, niet vanaf 13 juni 2013. 

Greep je nét mis op 3 mei? Had je RiRi Woo wel willen hebben, maar was hij té snel uitverkocht? Schrale troost: je was niet de enige. Betere troost: vandaag krijg je – volgens mijn bron althans- een tweede kans!

Wanneer vandaag precies is bij MAC altijd een beetje de vraag: het kan zijn dat de RiRi hearts MAC collectie (waar de lipstick RiRi Woo onderdeel van is) al online staat, het kan ook zijn dat dat later vandaag of nog later gebeurt. Mijn advies is om, als je belangstelling hebt, de site vanaf nu in ieder geval goed in de gaten te houden. Als het zover is zul je ook gelijk moeten happen namelijk, gezien de populariteit op 3 mei.

Hierbij wat foto’s van Sabien, bij wie de RiRi Woo echt práchtig staat, als je het mij vraagt.

 photo macririwoobonbien.jpg
 photo macririwoobonbien2.jpgDe collectie is een online exclusive, dus echt alleen online te bemachtigen en niet in de MAC store in Amsterdam of bij één van de counters in het land. Wat mij betreft zijn de lipsticks (niet alleen RiRi Woo, alledrie de lipsticks uit de collectie) de echte highlight uit de collectie. Beelden van de hele RiRi hearts MAC collectie en bijbehorende prijzen kun je hier vinden.

Ben je blij met deze tweede kans of word je er niet warm of koud van?


Bron.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties