logo
2 June 2013

Lakeside.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Lake Side, kennen jullie die nog? Misschien wat vaagjes? Van deze samenwerking toevallig? Zie je, nu weet je het weer hè?

Echter, het kan ook zijn dat je een Lake Side in je dorp hebt en er zodoende misschien wel wekelijks komt. Lake Side is namelijk een keten (en het zusje van Shoeby) dat voornamelijk in de dorpen zit, maar wel in hóóp dorpen hoor (kijk maar).

In ieder geval moest ik deze week weer aan de winkel denken, waardoor ik er weer eens ging kijken, waardoor je deze week Lake Side in deze rubriek terugziet. Op de één of andere manier bleek ik de meeste kleding óf te stoer óf juist weer wat te tuttig voor mijn stijl te vinden, maar desalniettemin is het natuurlijk weer gelukt zes favorieten te kiezen.

 photo lakesidenlmijnfavorieten-1.jpg
V.l.n.r.: Denim fringe blouse, €44,95 / Zwarte maxi jurk, €34,95 / Broek met print, €49,95 / Batwing trui, €25,- / Turquoise blazer, €49,95 / Scarfprint jurk, €44,95Ik vind €50,- voor een blazer nog betaalbaar, maar daarnaast €45,- voor een blouse vragen wel erg veel. Lake Side is daarmee een “merk” wat ik in principe (er zijn altijd uitzonderingen) alleen in de uitverkoop zou kopen. De batwing trui ís op dit moment in de uitverkoop en vind ik ook één van de leukste items van de zes. Ik zie ‘m al helemaal rocken op een sportief rokje.

Bij Lake Side zijn verzendkosten standaard €4,95 bij thuisbezorging en gratis bij bezorging in een filiaal. De betaalmogelijkheden zijn iDeal, Creditcard en Afterpay.

Wat vind je van deze zes items? Kom je zelf wel eens in een winkel of de webshop van Lake Side?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties