logo
17 June 2013

Lieve Céline

Gepost in fashion

Weet je nog dat ik schreef over deze blogger en haar outfit met Birkenstocks? Die outfit was misschien wel het begin van een “tijdperk”, want ik zie inmiddels meer en meer bloggers met het onflatteuze schoeisel.

 photo birkenstockschicmuse.jpgEn dat allemaal, of op zijn minst grotendeels, dankzij modelabel Céline, die voor dit voorjaar een Birkenstock-model sandaal de catwalk op stuurde (zie die originele Céline sandaal hier cool zijn op Chiara).

Ho, wacht! Niet gelijk zeggen dat je ze verschrikkelijk vindt! Iedereen, en zéker modeliefhebbers, vonden dat ook altijd. En als zij van mening kunnen veranderen, waarom jij dan niet? Lees het grappige stuk van Garance maar eens en je wordt wellicht al milder over de seksloze schoen.

Dat gold wel voor mij in ieder geval. Ik ben nu zover dat ik wil zeggen: “Lieve Céline, wat doe je ons aan? Dat we weer een stukje ruimdenkender over mode gaan denken? I don’t really mind”.

Ook dé Nederlandse modeblogger, Sabrina, raakte in de ban van de sandalen: kijk maar. Jij in de toekomst (ik schrijf bewust ‘in de toekomst’, zo kun je nog even wennen…) ook?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties