logo
9 June 2013

New Look via vd.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Toen ik een jaar geleden over New Look schreef zat de winkel nog niet in mijn systeem. Een jaar later is dat eerlijk gezegd niet veel anders. Voor een groot gedeelte heeft dat ermee te maken dat New Look niet in Arnhem zit, maar gedeeltelijk ook omdat áls ik er dan eens kom -in Nijmegen met name- de prijzen me altijd wat tegenvallen (lees: ik ze te hoog vind). Echter, toen ik laatst op de site van V&D keek, bleken die prijzen (ineens?) heel erg mee te vallen. Is New Look haar prijzen aan het verlagen of heb ik een verkeerd beeld gevormd? Jij mag het zeggen.

De prijzen zijn niet alleen heel betaalbaar, deze zomercollectie van New Look is ook nog eens heel erg leuk, vind ik! Ik selecteerde een basic jurk en rok, een bloemenjurk, een witte broek, een soort van pinafore en een top met print als favorieten.

 photo newlookviavdmijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Kokerrok, €17,99 / Bloemenjurk, €29,99 / Top met print, €11,99 / Zwarte jurk, €17,99 / Effen jurk, €14,99 / Witte broek, €17,99New Look is vanuit Nederland bij sommige V&D filialen te koop, in hun eigen winkel in Rotterdam, via de online shop van V&D (waar deze stuks vandaan komen), via hun eigen webshop en ook nog bij ASOS.

Bij V&D kun je je online bestelling gratis afhalen in een filiaal of voor €3,95 bij je thuis of een Kiala punt laten bezorgen. Betalen kan met iDeal, Paypal, Creditcard en zelfs Air Miles: met wat eigenlijk niet?

Kom jij weleens (online) bij New Look? Wat vind je van het assortiment? En van mijn favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties