logo
29 June 2013

Outfit – Espadrilles

Gepost in fashion

Toen ik een tijdje terug schreef over espadrilles, kwamen er veel reacties die gingen over hoe oncomfortabel deze schoenen zijn. Nu gok ik dat dat er vooral mee te maken heeft dat je eruit “floept” omdat de achterkant van een espadrille niet stevig en misschien te kort is. Daar heb ik tenminste wel eens last van gehad bij espadrilles. Gelukkig, dames, is er hoop: deze espadrilles lopen als slofjes in the good way. Het is dat het weer niet echt (meer) meewerkt, anders had ik ze -samen met mijn teenslippers– het liefste elke dag aan. Je vindt de espadrilles bij Sarenza, waar -pssst- de blauwe en koraalkleurige variant nu zijn afgeprijsd.

Deze outfit is niet bepaald de drukste die je van me hebt gezien, maar aan veel drukte heb ik ook steeds minder behoefte (het voelt eng om te zeggen, want drukte is toch een beetje mijn handelsmerk). Doordat ik een heel simpel jurkje draag, kunnen in dit geval de zonnebril en ketting letterlijk shinen en aangezien ik ze beiden erg tof vind laat ik ze dat graag doen.

Om het geheel toch nog wat meer “schwung” te geven heb ik mijn bump haarkam weer eens ingezet. Letterlijk en figuurlijk.

Wat vind jij van deze outfit? Te basic naar jouw smaak of juist mooi?

P.S. Voor zover ik weet was dit de eerste keer dat ik met een hondendrol op de foto stond. Voor alles is een eerste keer hè?

 photo Outfit-Espadrilles2.jpg
 photo Outfit-Espadrilles7.jpg
 photo Outfit-Espadrilles4.jpg
 photo Outfit-Espadrilles6.jpg
 photo Outfit-Espadrilles5.jpg
 photo Outfit-Espadrilles1.jpg
H&M jurkje (hier kun je een look-a-like vinden)
H&M Trend ketting (hier kun je een look-a-like vinden)
Spot On via Sarenza espadrilles (kun je hier vinden)
The Sting zonnebril (hier kun je een look-a-like vinden)
Primark bump haarkam (hier kun je een look-a-like vinden)
Sally Hansen nagellak in ‘672 Jaded’


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties