logo
27 June 2013

Outfit – Grensrechter

Gepost in mijn outfits

Inderdaad: de print van dit jurkje is natuurlijk een schaakprint, maar ook ééntje van de vlag van een grensrechter. Ik werd eraan herinnerd door mijn vriendje die obviously meer into voetbal (of sport in zijn algemeenheid eigenlijk) is dan ik. Ligt het trouwens aan mij of lijkt het jurkje ineens 10 cm. korter? En het was al zo lang… Hij zal wel wat omhoog gekropen zijn door m’n poses. Gelukkig droeg ik er een lang hemdje (haha, dat woord doet me denken aan de hempje/hemdje-discussie die ik laatst met mijn vader had) onder , maar ik vind het eigenlijk helemaal niet mooi als je die ziet.

In deze outfit kun je perfect zien waarom khaki All Stars origineler zijn dan zwarte of witte All Stars: die hadden deze outfit een stuk saaier gemaakt, toch? Khaki zorgt voor wat kleur in een verder zwart/wit beeld. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik de outfit toch al wat saaier vind dan dat hij “voelde” toen ik hem droeg. Het dragen van twee verschillende prints voelde bijna als té druk, terwijl ik dat achteraf reuze mee vind vallen.

Vind jij het ook meevallen? Of had je de panty nooit met het jurkje gecombineerd (of allebei, dat kan ook nog…)?

P.S. Misschien was het je al opgevallen, maar mijn haar is bij outfit posts vaak op de ene foto een stuk donkerder, lichter of roder dan op de andere. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met lichtinval. Fotografiepro’s mogen mij aanvullen.

 photo Outfit-Grensrechter1.jpg
 photo Outfit-Grensrechter4.jpg
 photo Outfit-Grensrechter2.jpg
 photo Outfit-Grensrechter7.jpg
 photo Outfit-Grensrechter5.jpg
 photo Outfit-Grensrechter3.jpg
 photo Outfit-Grensrechter6.jpg
She Inside jurkje (hier kun je een look-a-like vinden)
New Look panty (kun je hier vinden)
Converse All Stars via Sarenza schoenen (kun je hier vinden)
Neo Vision Eyewear zonnebril (kun je hier vinden)
Sally Hansen nagellak in ‘672 Jaded’


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties