logo
19 June 2013

Outfit – Love what you wear

Gepost in mijn outfits

Het is volgens mij het enige kledingstuk met tekst dat – sinds kort- in mijn kledingkast prijkt, maar ik ben er heel blij mee: dit ‘Love what you wear’ shirt. Op straat en op scholen worden mensen zo snel belachelijk gemaakt om wat ze dragen vind ik (ja, een béétje ervaringsdeskundige op dit gebied ben ik wel), dat het me niet verkeerd lijkt om een soort positief tegengeluid te laten horen. Niet dat, als ik dit shirt zo draag, je echt kunt lezen wat erop staat als je langs me loopt, maar het gaat me meer om het idee.

Mijn kapsel is best nineties, vind je ook niet (en ssssht, afgekeken van Sabrina)? Een jaar geleden had ik het nog verschrikkelijk gevonden mijn haar zo te dragen, maar nu echt álle nineties trends deze zomer terug lijken te komen, ben ik overgehaald en er helemaal into: de jaren waarin ik geboren ben. Aangezien ik nog best piepjong ben, heb ik nog amper een trend bewust twee keer meegemaakt. Op die manier is voor mij elke “herleving van een periode” nieuw. I like that!

Ik vind dit echt een super leuke, relaxte, stoere outfit! Jij?

 photo Outfit-Lovewhatyouwear2.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear3.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear7.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear4.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear1.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear5.jpg
WE t-shirt (kun je hier vinden)
Mango baseball jack (hier kun je een look-a-like vinden)
H&M Trend ketting (hier kun je een look-a-like vinden)
Monki jeans (hier kun je een look-a-like vinden)
H&M laarzen (hier kun je look-a-likes vinden)
Rimmel nagellak in ‘500 peppermint’


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties