logo
19 June 2013

Outfit – Love what you wear

Gepost in mijn outfits

Het is volgens mij het enige kledingstuk met tekst dat – sinds kort- in mijn kledingkast prijkt, maar ik ben er heel blij mee: dit ‘Love what you wear’ shirt. Op straat en op scholen worden mensen zo snel belachelijk gemaakt om wat ze dragen vind ik (ja, een béétje ervaringsdeskundige op dit gebied ben ik wel), dat het me niet verkeerd lijkt om een soort positief tegengeluid te laten horen. Niet dat, als ik dit shirt zo draag, je echt kunt lezen wat erop staat als je langs me loopt, maar het gaat me meer om het idee.

Mijn kapsel is best nineties, vind je ook niet (en ssssht, afgekeken van Sabrina)? Een jaar geleden had ik het nog verschrikkelijk gevonden mijn haar zo te dragen, maar nu echt álle nineties trends deze zomer terug lijken te komen, ben ik overgehaald en er helemaal into: de jaren waarin ik geboren ben. Aangezien ik nog best piepjong ben, heb ik nog amper een trend bewust twee keer meegemaakt. Op die manier is voor mij elke “herleving van een periode” nieuw. I like that!

Ik vind dit echt een super leuke, relaxte, stoere outfit! Jij?

 photo Outfit-Lovewhatyouwear2.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear3.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear7.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear4.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear1.jpg
 photo Outfit-Lovewhatyouwear5.jpg
WE t-shirt (kun je hier vinden)
Mango baseball jack (hier kun je een look-a-like vinden)
H&M Trend ketting (hier kun je een look-a-like vinden)
Monki jeans (hier kun je een look-a-like vinden)
H&M laarzen (hier kun je look-a-likes vinden)
Rimmel nagellak in ‘500 peppermint’


Foto’s door Yara Verheij.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • leuke outfit!

 • Je ketting vind ik echt supergaaf!

 • Heel erg leuke outfit! Ik heb dezelfde laarsjes maar ik ben helaas de "band" eromheen kwijt geraakt…

 • Toffe outfit! Ik vind je laarsjes ook heel erg leuk 🙂

 • Femke

  Wat een leuke outfit, het shirt vind ik heel erg tof en je haar is echt super mooi!

 • super leuk met die schoenen er bij 😀 love it!

 • Rebekka

  Leuk, wat is jouw haarkleur toch ook mooi zeg!

 • Ik vind dit wéer zo'n toffe outfit Suz, echt een typische modeblog outfit maar daardoor zeker niet minder leuk, juist leuker! De broek is stoer en staat perfect bij dat zwart-wit!

 • Leuke broek!

 • Superleuk! Ik vind de hele outfit geweldig, maar met name de schoenen en ketting! De schoenen wilde ik zelf ook bestellen, maar ze zijn nu dus uitverkocht, zie ik 🙁
  Die laatste foto is echt mooi van je! Je lacht zo vrolijk.

 • Echt een geweldige outfit. Het staat ook heel mooi bij je rode haar! Ik ben ook nooit fan van shirts met teksen, maar deze is inderdaad heel leuk!

 • Jojanneke

  Super leuke outfit! En hartjes voor het haar: <3 <3 <3

 • Maloutje46

  Ja, hartstikke leuk! En je haren ooook <3

 • anna
 • Die ketting vind ik echt super cool!

 • Jodie

  Dit is echt een super leuke outfit! 🙂

 • Love this!! Simpel, maar stoer, oja en zoals ik bijna elke keer zeg: je haar zorgt voor de kleur waardoor het niet saai wordt.. Die ketting matcht trouwens als een malle met de schoenen, zo zou ik ook wel accessoires gaan dragen 😀 En ik ben het helemaal eens met de: Love what you wear quote en wat je er over schreef: mensen zijn soms zo veroordelend.. Zoals gisteren, ik droeg een tropical print blouse en overal hoorde ik "carnaval" of iets in die trant, nou, hallooo beetje jammer weer. Maargoed, ik voelde me vooral erg blij en kleurrijk, dus het maakte me niet zoveel uit 🙂

  • fijn dat je je er niet door uit het veld laat slaan. ik vind het ook jammer dat veel kleding snel met carnaval geassocieerd wordt.

   • jup, tzal dan toch die 'Hollandse nuchterheid' zijn… Beetje jammer, vooral als je de kleding van de 'lekker praktische' Hollandse vrouwen met de kleding van de Zuid-Europese dames vergelijkt!