logo
10 June 2013

Outfit – Niet voor de poes

Gepost in mijn outfits

Na een konijn en een paard vond ik dit keer weer een dierenvriendje voor op de foto: een poes. Don’t blame me dat ik de foto’s stiekem op de leukste kattenposes heb geselecteerd.

Terwijl dit spijkerjasje waarschijnlijk het meest onvrouwelijke kledingstuk is wat je je voor kunt stellen, vind ik het geheel toch een vrouwelijke outfit geworden. Waarschijnlijk omdat het jasje wel óógt als een boyfriend jasje, maar stiekem toch een stukje te smal is voor de boyfriend (nu heb ik een vrij smalle boyfriend, maar je begrijpt wat ik bedoel). Het is me goed bevallen hoe ik hem draag: de bovenste knoopjes dicht en de rest open. Dit oogt nonchalant, maar houdt de bovenkant smal genoeg om vrouwelijk genoeg te zijn. Als ik de bovenste knopen ook open had gelaten waren de schouders waarschijnlijk breder gaan staan.

Doordat mijn schoenen zo goed als dezelfde kleur zijn als de maillot lijken mijn benen langer. Tipje voor dames die behoefte hebben aan (optische) extra centimeters!

Wat het geheel ook vrouwelijk maakt: mijn big hair! Het lijkt misschien veel werk, maar ik heb niets anders gedaan dan met papillotten (in mijn haart, that is) geslapen, ze er ‘s ochtens uitgehaald en een los vlechtje in m’n haar gevlochten.

Wat vind je van hoe ik het spijkerjack gecombineerd heb?

 photo Outfit-Nietvoordepoes2.jpg
 photo Outfit-Nietvoordepoes7.jpg
 photo Outfit-Nietvoordepoes3.jpg
 photo Outfit-Nietvoordepoes1.jpg
 photo Outfit-Nietvoordepoes4.jpg
 photo Outfit-Nietvoordepoes5.jpg
 photo Outfit-Nietvoordepoes6.jpg
Tally Weyl longsleeve
ASOS destroyed spijkerjack (kun je hier vinden)
ZARA shorts
New Look riempje (kun je hier vinden)
onbekende maillot
Bronx schoenen
Rimmel Lycra Pro nagellak in ‘500 peppermint’


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties