logo
21 June 2013

Outfit – Pastelpaarden

Gepost in mijn outfits

Terwijl ik deze outfitpost maak realiseer ik me dat ik eens een Schrijfgraag heb geschreven over paarden. En terwijl ik dat stukje nog eens teruglees barst ik in lachen uit, want ik schrijf er letterlijk (ik had toen nog drie konijnen en één cavia) dat ik wel meer dieren zou willen, maar “het is alleen zo jammer dat ze met zijn allen simpelweg erg gaan stinken en veel troep maken. Daar wil ik geen halve dagtaak aan krijgen, want ik wil niet de realiteitzin verliezen“. Bijna anderhalf jaar later kan ik op mijn eigen tekst reageren met: “Ja, het is zo: ze maken veel troep en ze gaan ook stinken, maar dat is beiden goed te handhaven. Stofzuigen doe ik inmiddels alsof ik even naar het toilet ga en met bijna dagelijks schoonmaken heb je van stank niet veel last. Een halve dagtaak zijn ze echter wel geworden, mijn konijnen en cavia’s. Gelukkig vind ik dat nu leuk. En wat betreft die realiteitszin: ik geloof niet dat ik die echt verloren ben, want juist door die halve dagtaak word ik er dagelijks mee geconfronteerd.

Op naar de outfit. Ik vind hem lekker zomers en een beetje schattig door de pasteltinten/-paarden. De zonnebril geeft het geheel wat meer “bite” door het felle geel en de spiegelglazen. Ik vind de outfit leuk, maar ook een beetje 10-jarig (no offence) omdat het geheel erg jong oogt. Ik wilde in eerste instantie 14-jarig schrijven, maar volgens mij zien de 14-jarigen van nu er juist heel volwassen uit of doen ze daar in ieder geval hun best voor (ik zag er op mijn veertiende regelmatig meer volwassen uit dan nu soms, in ieder geval).

Tienjarig dus, op de schoenen na dan. Die zijn wat te apart voor de gemiddelde tienjarige denk ik. Ik zit er niet zo mee hoor: ik heb hopelijk nog tijd zat om oud te zijn en te ogen. Over de aparte schoenen gesproken: ze zitten echt als een hell of a bitch. De bandjes op mijn enkel snijden me net zo lang totdat mijn vel eraf ligt. Auch!

Wat vind jij van deze outfit? Zou jij dit dragen?

 photo Outfit-Pastelpaarden4.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden2.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden6.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden1.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden3.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden5.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden7.jpg
H&M Divided top (hier kun je een look-a-like vinden)
Warehouse broek (hier kun je een look-a-like vinden)
Swedish Hasbeens voor H&M schoenen (hier kun je look-a-likes vinden)
H&M Divided zonnebril (hier kun je een look-a-like vinden)
onbekend riempje (hier kun je een look-a-like vinden)
Jessica nagellak in ‘Banana peel’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • bemydaydream

  Heel erg mooie outfit! Vooral dat blousje!

 • Lucinda

  Leuke outfit! 10 jarig? Dat vind ik niet, de broek en de schoenen maken het juist volwassener. En het shirt, als ik hem zou zien hangen zou ik hem niet kopen, maar hij staat echt geweldig leuk! 🙂

 • Die top is leuk!

 • Dit outfit is inderdaad jong, maar ik vind hem aan de andere kant juist ook weer volwassen tonen! Ik denk vooral door de hakken, en gewoon door de broek, dit soort modellen vind ik altijd wel vrouwelijk staan (en staan bij jonge meisjes héél anders dan bij 'vrouwen'). Leuk dus! En fijn dat je in plaats van 14-jarig 10-jarig hebt gebruikt, haha 🙂

  • ja, een terechte verbetering hè, haha? ik moest ook aan jou denken eerlijk gezegd, terwijl ik het schreef.

 • Heel erg leuk!!

 • Rebekka

  geweldige outfit!!

 • Mooi hoor die pastel kleurtjes!

 • pastel staat je super goed!!!! erg leuke outfit 🙂

 • Femke

  Ik vind de outfit niet echt 10 jarig hoor! Ik zou het zelf ook kunnen dragen op de schoenen na, die zijn niet echt mijn smaak

 • Leuke outfit! Haha en vanuit de ogen van een bijna 14-jarige zou ik het dragen en vind ik het een hele leuke outfit:)

 • Ik vind je broek je echt mooi staan. Zit super netjes!

  Liefs, Mariette

 • anoukknapen

  Ik vind 't een hele leuke outfit en helemaal niet kinderachtig! Hij is juist lekker zomers, fris en fruitig 😀 Ik moest ook wel een beetje lachen om je schrijfgraag haha 😛

 • Ik hou echt van deze outfit, ik moet alleen zeggen dat ik sommige look-a-likes het net niet vind, bijvoorbeeld jouw zonnebril vind ik leuk omdat het ronde glazen zijn/lijken en geel zijn (ik ben ook een groot voorstander van geel), maar de look-a-like is helaas een beetje rayban stijl.

  • nee, dat snap ik. maar precíes dezelfde items zijn bijna niet te vinden en ik denk dat als je al deze items zou combineren je toch een outfit met dezelfde "look en feel" zou krijgen, als je begrijpt wat ik bedoel.

 • Super leuke outfit! Helemaal verliefd op dat shirtje! 🙂

 • Cato

  leuke outfit, ik vind de broek heel gaaf! en de zonnebril maakt het net wat meer à la Suz

 • katrien

  Ik vind het leuk, niet eens kinderachtig. Wel speels!

 • Ik vind m super leuk! Heel erg zomers, lichte kleuren 🙂

 • En nu baal ik dat ik die top niet gekocht heb (a) Erg erg leuk gecombineerd! Ik ben nog steeds geen fan van chinobroeken, maar het staat je toch maar wat leuk. Die zonnebril is da bomb (die zou trouwens ook niet door een 10-jarige gedragen worden, haha) Oh en de schoenen: not my cup of tea, maar in deze combi best te handelen. (Je witte h&m sneakerwedges hadden hier ook tof bij gestaan! (was misschien wel nog verjongender geweest, haha)