logo
27 June 2013

Rihanna’s outfits in Amsterdam

Gepost in fashion

Een paar dagen geleden was Rihanna in Nederland om concerten te geven; wellicht dat je op de hoogte bent. Dat ze hier mega joints opgestoken heeft is je wellicht ook niet ontgaan, maar dikke kans dat je haar outfits in ons land nog niet hebt gezien. Ik ben die tenminste niet (vaak) tegen gekomen op het Nederlandse deel van het web, dus laat ik de taak maar op me nemen en jullie de drie outfits laten zien die ze haar droeg. Het zijn niet de outfits waarin ze optrad, want dat vind ik niet écht outfits. Er is zo’n uitspraak over dat iemands stijl zich pas toont “during their days off” en daar ben ik het wel mee eens. Vandaar dat ik meer waarde hecht aan haar outfits in haar vrije tijd.

Allereerst vraag je je misschien af: waarom nou Rihanna? Waarom nou – na drie keer te hebben geschreven over haar MAC collectie– alwéér Rihanna? Waarom niet Beyoncé, toen zij hier was? Of weet ik veel wie? Nou, omdat Rihanna mij altijd weet te verbazen. Qua stijl. Op een positieve manier. Dat wil niet zeggen dat ik alles mooi vind wat ze draagt, maar ze draagt alles met die eigen Rihanna edge, maakt super toffe combinaties, blijft zichzelf vernieuwen, heeft lef… ik vind haar niet per se stijlvol (daarvoor zijn haar outfits vaak te over the top), maar ze is wel een stijlvoorbeeld voor me. Snap je het nog? Daarom Rihanna.

 photo 1rihannaamsterdamjune20133.jpg
 photo 2rihannaamsterdamjune20132.jpg
 photo 3rihannaamsterdamjune2013.jpg
 photo 4rihannaamsterdamjune20134.jpg
 photo 5rihannaamsterdamjune20137.jpg
 photo 6rihannaamsterdamjune20135.jpg
 photo 7rihannaamsterdamjune20136.jpgDat ‘high fashion’ shirt! Ik ben niet van de drugs, maar daar kan ik wel om lachen. Juist omdat zij hem draagt. Zelfspot. Nog een reden waarom Rihanna (dat is geen zin, maar je snapt me).

Wat vind jij van Rihanna’s stijl? En van deze outfits?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties