logo
17 June 2013

Schoenmaat

Gepost in fashion

Niet letterlijk, maar figuurlijk heb ik mijn schoenmaten voor deze zomer gevonden: deze flipflops (klinkt leuker dan teenslippers, toch?) van & Other Stories (ze zijn nu afgeprijsd!).

 photo SchoenmaatflipflopsteenslippersampOtherStories1.jpg
 photo SchoenmaatflipflopsteenslippersampOtherStories2.jpgLater werd het helaas te koud en nat, maar aan het begin van mijn vakantie vorige week, waren deze lucht(ige)kussens mijn beste maat. Ik heb een aantal jaren geen teenslippers meer gehad, omdat ik nergens mooie kon vinden (ja, ik weet dat teenslippers niet per se uit zijn gevonden om mooi te zijn, maar als ze niet een beetje mooi zijn vind ik het zonde om er geld aan uit te geven): ze waren allemaal te praktisch, te sportief, te plastic, te doorsnee… noem het maar op.

Deze vind ik perfect: de zool (of hoe noem je zoiets?) is lekker dik, wat maakt dat ik er úren op kan lopen. De vorm is nét wat anders dan anders en ook de geribbelde zijkant maakt ze wat specialer dan doorsnee. Ze zijn er in allerlei kleuren, maar aangezien het mijn enige paar teenslippers is leek zwart me wel zo praktisch/makkelijk om overal bij te combineren en op andere kleuren krijg je ook maar lelijke grasvlakken enzo (sorry voor deze degelijke opmerking).

Ik zal ze vooral dragen op dagen dat ik geen outfit foto’s maak, gok ik – teenslippers zitten voor mijn gevoel toch in de categorie sloffen, die draag ik ook niet op outfit foto’s-, maar wie weet zie je ze nog eens langs komen.

Heb jij teenslippers? En speciale eisen waaraan die moeten voldoen?

P.S. Op de foto’s draag ik Rimmel nagellak in ‘058 Lemon drop’.


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties