logo
18 June 2013

Swatches van RiRi hearts MAC!

Gepost in beauty

Ik deel alleen beauty collecties als ik ze om wat voor reden dan ook bijzonder vind en – mocht je het nog niet gemerkt hebben- in het geval van Rihanna voor MAC (RiRi hearts MAC) vind ik dat.

 photo MAC-Riri-Hearts-MAC-Lipsticks-Lustre-Drops.jpg
 photo MAC-Hibiscus-Kiss.jpgVandaar dat ik graag de swatches van de collectie met jullie deel. Aangezien de collectie alleen online te koop zal zijn (deze donderdag, remember?) is het wel fijn te weten wát je aanschaft áls je wat aanschaft. Swatchen in de winkel is er immers niet bij bij een online aankoop. De swatches zijn vers van de pers: gisteren waren ze er nog niet.

 photo MAC-Riri-Boy-Riri-Woo-Heux-Swatches.jpgDe lipsticks leken me al die tijd al prachtig (diepe kleuren in plaats van subtiele tintjes, daar houd ik van!), maar na de swatches (RiRi Woo had ik natuurlijk al gezien, maar RiRi Boy en Heaux nog niet) vind ik dat al helemaal. De andere producten uit de RiRi hearts MAC collectie (dat zijn de “lustre drops” en een blush) leken me niet zo bijzonder. Echter, nu ik de swatches van die lustre drops -een vloeibare highlighter- heb gezien vind ik die er ook mooi uitzien en vooral passend bij Rihanna en haar exotische glow.

 photo MAC-Hibiscus-Kiss-Lustre-Drops-Swatch.jpgVoor de duidelijkheid: de swatches zijn niet van mij, maar van het Make-up & Beauty blog. Alle credits gaan dan ook naar haar.

Meer foto’s en informatie over de afzonderlijke RiRi hearts MAC producten vind je via deze links:

– RiRi hearts MAC Hibiscus Kiss Powder Blush

– RiRi hearts MAC Heaux Lipstick

RiRi hearts MAC RiRi Boy lipstick

RiRi hearts MAC Riri Woo lipstick

RiRi hearts MAC Barbados Girl Lustre Drops

Wat vind jij van de collectie? Vallen de swatches je mee of tegen?


Bron foto’s

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties