logo
30 June 2013

Vagabond schoenen – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Als je bij ASOS zoekt op schoenenmerk Vagabond lees je dit: “Giving classic designs an off-beat edge, Vagabond brings forth a sports-inspired collection for S/S’13. Expect signature Scandinavian styles reworked with chunky heels and rough outsoles for a rugged look“.

Ik ken Vagabond al een hele tijd en heb het altijd een tof merk gevonden. Soms raakt het merk een beetje in de vergetelheid bij mij, waarna ik het weer ergens tegenkom en ik weer eens op ga zoeken wat het op dit moment allemaal te bieden heeft. Zo ook nu.

Vagabond is dus vrij minimalistisch, maar vooral ook edgy. De schoenen van Vagabond zijn niet de meest vrouwelijke, maar meer voor de eigenzinnige, excentriekere, stoerdere dames. Toch heb ik gemerkt dat het er ook een beetje vanaf hangt in welke webshop je gaat kijken: Spartoo heeft bijvoorbeeld de wat degelijkere/tuttigere modellen, terwijl ASOS de wat hippere (daar heb je dat stomme woord weer) modellen heeft.

Mijn favorieten haalde ik dit keer van verschillende webshops, aangezien ik overal weer andere modellen en mijn favorieten verspreid zijn over verschillende webshops.

 photo VagabondschoenenMijnfavorieten-kopie.jpg
V.l.n.r.: Blauwe sling back sandaal, €36,45 / Witte sandaal, €36,45 / Gekruisde sandaal, €44,- / Gladiator sandaal, €79,- / Laars van textiel, €55,- / Witte sandaal met hak, €79,95Ultieme favorieten kiezen vind ik moeilijk. Ik vind het Birkenstock model (ja, ik ga aan de trend wennen!), de witte sandaal en de beige boot het leukste, geloof ik.

De gladiator sandaal kun je nog kennen uit deze post. Hij is blijkbaar populair, want als ik dit schrijf is alleen maat 41 nog verkrijgbaar. Zoals je ziet is best veel van Vagabond zwart of wit. Ze hebben wel kleur hoor, maar de gekleurde schoenen zijn wel in de minderheid en die modellen zitten nu niet bij mijn favorieten. De enige gekleurde schoen die ik erbij wilde hebben (nooit gedacht dat ik dit zou schrijven by the way) is de “electric blue one”, zoals ze dat noemen.

De schoenen hierboven komen van ASOS, Sarenza, Brandos en Zalando. Het goede nieuws is: bij alle vier betaal je geen verzendkosten! Yay!

Kende jij het merk Vagabond al? Wat vind je van deze zes schoenen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties