logo
28 June 2013

Welke haarstijl(krul) vind jij mooi(er)?

Gepost in beauty

Vandaag vraag ik jullie om voor fashionjury te spelen. Of beter gezegd: haarjury.

Mijn zusje draagt namelijk graag haar haar naar één kant (dus over één schouder) en ik vind dat zonde. Wanneer ze één kant op kijkt, betekent dat standaard dat je haar gezicht niet ziet. Het is een beetje verhullend vind ik en ik vind het ook niet “in balans”. Voor één keer kan het zeker mooi staan, maar wat mij betreft niet voor dagelijks.

 photo Welkehaarstijlkrulvindjijhetmooiste1.jpgMijn zusje is het niet met me eens en dus was het 1 -1. Ik dacht: dan vraag ik jullie toch gewoon wat júllie vinden? Wellicht dat we dan tot een verhelderende tussenstand komen.

Ik maakte foto’s van haar met haar haar zoals ze het zelf graag draagt (de foto hierboven) en foto’s met haar haar wél aan twee kanten van haar gezicht, zoals hieronder.

 photo Welkehaarstijlkrulvindjijhetmooiste2.jpgAan jullie de vraag: welke haarstijl(krul) vind jij mooi(er)?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties