logo
26 June 2013

Zwart of wit?

Gepost in fashion, mijn outfits

Toen ik mijn garderobe een make-under gaf heb ik ook gelijk maar mijn lage, witte All Stars weg gedaan. Niet omdat ze niet meer bij me paste, maar omdat ik ze grauw en lelijk vond geworden. Ik vind dat de ‘worn look’ erg leuk kan zijn (kán zijn) bij All Stars, maar dan vooral bij de hoge variant. Bij de hoge All Star heeft het iets stoers als deze versleten is, terwijl ik het bij de lage eerder iets armoedigs vind hebben.

Anyway: sindsdien wilde ik nieuwe All Stars, want met mijn lage, witte was ik heel blij. Ik had nog hoge, gele All Stars over, maar wilde graag een meer praktisch/basic paar. Zwart of wit? Ik neigde naar zwart, want wit had ik dus al gehad. Hoog of laag maakte me niet zoveel uit, want ik vind allebei leuk.

Toen ik op Sarenza keek, die echt way meer verschillende All Stars heeft dan waarvan ik wist dat ze bestonden, stuitte ik op een kleur die me net zo praktisch, maar een stuk origineler leek dan zwart of wit.

 photo Zwartofwit1.jpg
 photo Zwartofwit2.jpgKhaki! Een kleur die ik nog helemaal niet vaak heb gezien bij All Stars, maar die me eigenlijk ook bijna overal bij leek passen. Bovendien: zwart of wit zal altijd wel in het assortiment zitten, maar de overige kleuren wisselen volgens mij (gedeeltelijk) elk seizoen. Vandaar dat ik heel blij ben dat ik nú voor khaki heb gekozen.

De officiële naam van deze kleur All Stars is Olive en je vindt ze hier. Morgen zie je hoe ik bij de eerste keer dragen combineerde!

Wat vind jij van deze kleur? Ben je het eens met m’n beredenering?


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties