logo
25 July 2013

5x fashion seen by others – Camera band, tijdschriften opbergen, Disney Vans en meer

Gepost in fashion
Je kunt het maken, kopen, creëeren of vinden. Het heeft met kleding en/of mode te maken. Ik vind het het delen waard. Een andere site heeft erover geschreven. Dat zijn de criteria voor de tips in 5 x fashion seen by others.

Ik heb weer vijf tips voor je verzameld waar je hopelijk het weekend (of in je vakantie) mee aan de slag kunt, naar op zoek kunt, etc. Enjoy!

P.S. Klik op de sites die tussen haakjes staan, achter de titels, om de blogposts te lezen hè?Ideeën voor het opbergen van tijdschriften (as seen by Miss at la Playa)
 photo magazinestorageideas.jpg
Het blijft lastig: tijdschriften op een praktische, leuke en efficiënte manier opbergen of juist laten zien (al heb ik daar dus zo mijn systeem voor). Gelukkig vind je in deze post een hoop inspiratie.
Vans met Disney print (as seen by ILFN)
 photo VansxDisney.jpg
Vans komt niet alleen met een samenwerking met Liberty, voor dit najaar, maar ook met een samenwerking met Disney. Dit om te vieren dat de Vault by Vans collectie van Vans tien jaar bestaat. De collectie is alleen te koop in Amsterdam, Rotterdam en… Arnhem!
De statement t-shirts van Fashaves (as seen by Fashion Hoax)
 photo fashiavesiwantmarantt-shirt.jpg
Via de blog Fashion Hoax ontdekte ik de webshop Fashaves.com. Deze webshop verkoopt vooral t-shirts en tasjes met catchy teksten als ‘I want Marant’, ‘Proud to be a blogger’, ‘Pardon my French’ en ga zo maar door. Sommige van die teksten kennen we inmiddels wel, maar sommige zijn origineel. In combinatie met de vriendelijke prijzen maakt dat wat mij betreft een kijkje in de webshop zeker waard!
Een tashengsel als camera band gebruiken (as seen by Design Darling)
 photo LeatherCameraStrap.jpg
Vind jij de standaard camera banden ook zo lelijk? Ik wel (ook al gebruik ik er zelf ook één). Deze oplossing is daarom (mits hij inderdaad stevig genoeg is) ideaal: je gebruikt voortaan gewoon een tashengsel die je niet (meer) voor je tas gebruikt als camera band. A lot more stylish!
De webshop Bobini.nu (as seen by Jennie from the Blog)
 photo bobiniwebshop.jpg
Blogger Jennie liet in een blogpost sieraden zien van de webshop Bobini.nu. Deze webshop verkoopt romantische, ietwat boho sieraden voor redelijke prijzen. Ik vond de webshop best eigen en origineel – en dat zegt wat, want ik zie héél veel (beginnende) webshops met sieraden- en tegelijkertijd heel draagbaar en toegankelijk. Omdat alles handgemaakt wordt, kun je verzoeknummers indienen: leuk! Ik vind vooral de kettingen met edelstenen erg mooi.

Kun je hier iets mee?


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties