logo
8 July 2013

À la Maje

Gepost in fashion

Dikke kans dat je het (dure, tenzij je een goede sale deal sluit) merk Maje niet kent. Ik tot voor kort namelijk ook niet. Totdat ik afgelopen winter ineens verschillende modebloggers met dezelfde Maje jas zag lopen (virtueel dan). Een jas die ik gelijk prachtig vond.

 photo fashionsquadmajecoat.jpg
 photo billierosemajecoat.jpgIk werd dan ook lichtelijk enthousiast toen ik ontdekte dat ASOS Premium – wat H&M Trend is voor H&M is ASOS Premium voor ASOS- een jas heeft die je niet een letterlijke look-a-like kunt noemen, maar die wel duidelijk dezelfde stijl en kleurstellingen heeft. Geen letterlijke, maar wel een look-a-like dus.

 photo asospremiummixedfabricparka.jpg
€82,84De jas is niet goedkoop, maar doordat deze is afgeprijsd nu wel enigszins betaalbaar. Echt zomers is de jas ook niet, maar een slimme meid is op… de herfst voorbereid.

Wat vind je van beiden jassen? Kan die van ASOS Premium voor jou aan die van Maje tippen?


Bronnen foto’s:

fashionsquad / BILLIEROSE

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties