logo
1 July 2013

A Touch Of Fashion – Het boek ‘Fetishism In Fashion’

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken neem ik op maandag het stokje tijdelijk van Vera Camilla herself over en voeg ik ‘a touch of fashion’ toe aan veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je over mode op het leukste beautyblog van Nederland, veracamilla.nl, in A Touch Of Fashion!

Bij hét mode evenement van dit moment, de MoBA, hoort ook een boek. Aangezien ik nog nooit een modeboek behandeld had in A Touch Of Fashion leek dit me een mooie gelegenheid dat nu wel te doen. Ben je al benieuwd wat ik van het boek vind?

 photo ATOFHetboekFetishisminFashionMoba13.jpgKlik op de afbeelding om de nieuwe A Touch Of Fashion te lezen!


Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties