logo
15 July 2013

A Touch Of Fashion – Mooie, toffe, bijzondere schoenen gespot!

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken neem ik op maandag het stokje tijdelijk van Vera Camilla herself over en voeg ik ‘a touch of fashion’ toe aan veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je over mode op het leukste beautyblog van Nederland, veracamilla.nl, in A Touch Of Fashion!

Aangezien ik op modegebied nog altijd het állermeeste van schoenen houd, kijk ik bijna altijd het eerste naar iemands schoenen. Voorál als ik op Amsterdam Fashion Week ben, want daar kan ik mijn ogen uitkijken. Waar ik kon heb ik daarwat mooie, toffe en/of bijzondere schoenen vast gelegd, die ik in deze A Touch Of Fashion met jullie deel.

 photo atouchoffashionmooietoffebijzondereschoenengespot.jpgKlik op de afbeelding om de nieuwe A Touch Of Fashion te lezen!


Foto door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties