logo
19 July 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Wat is het deze week heerlijk weer geweest! Ik had er iets meer van willen genieten, maar verder ga ik niet zitten klagen.

De afgelopen dagen heb ik best kleurrijke kleding gedragen en daarom heb ik voor vandaag zin in iets zwarts. In het kader van summer black, om te laten zien dat zwart ook heel goed in de zomer kan. Nooit gedacht dat ik dát nog eens zou zeggen als colorjunkie.

 photo alshetinternetvilabikerdressblacksummersaleasos.jpg
Vila – €39,77


 photo vagabondsandalsblackleatherzalando.jpg
Vagabond – €69,95


 photo alshetinternethoedjeoasissummerblackhat.jpg
Oasis – €19,-


 photo alshetinternetsupertrashwilmawatchhorlogeaccessoire.jpg
SuperTrash – €179,95Ik koos voor een zwart jurkje in ‘biker stijl’, met daaronder Vagabond sandalen die jullie vast allemaal lelijk vinden (aangezien er niet zoveel fans in de zaal voor Vagabond waren, toen ik er laatst over schreef)Om het geheel wat zomerser te maken koos ik er een rieten hoedje bij en voor de finishing touch had ik een vrouwelijk, doch stoer horloge in gedachte. Nu alleen nog een knopje op mijn laptopscherm waarmee alles -hupsakee- uit mijn scherm komt zetten, zodat ik het ook daadwerkelijk aan kan.

Wat draag jij vandaag?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties