logo
4 July 2013

Classy girls wear pearls

Gepost in fashion

Mijn stijl kan casual zijn, maar ook chic, boho, apart (voor zover dat een stijl is), bont en heel soms minimalistisch. Maar wat ik mezelf eigenlijk nooit vind, qua stijl, is ‘kakkerig’. Geen idee wie overigens het stomme woord ‘kak’ heeft verzonnen, maar in ieder geval: nee, ik zie mezelf niet bepaald als een ‘classy girl who wears pearls’.

Des te leuker vond ik het eens om wat foto’s van het (mode)blog Classy Girls Wear Pearls te laten zien, want élke stijl kan inspirerend zijn en misschien ligt deze stijl wel helemaal in jouw straatje? Dus niet echt in die van mij, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen elementen (denk: de bootschoen) van kan waarderen.

Een kleine ode aan polo’s, watersport(merken), natuurlijk haar, blousjes, obviously de parelketting en inderdaad de bootschoen.

 photo classygirlswearpearls1.jpg
 photo classygirlswearpearls2.jpg
 photo classygirlswearpearls3.jpg
 photo classygirlswearpearls4.jpg
 photo classygirlswearpearls5.jpg
 photo classygirlswearpearls6.jpg
 photo classygirlswearpearls8.jpgIs dit jouw smaak/stijl?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties