logo
29 July 2013

Close up foto’s van mijn grafische kapsel

Gepost in beauty, mijn outfits

Ik heb eigenlijk wel genoeg AFW-gerelateerde posts geplaatst de afgelopen weken, maar deze post heeft niet zoveel te maken met AFW, als wel met mijn kapsel daar.

In het kader van beter laat dan nooit wilde ik namelijk tóch nog even graag close-up foto’s van mijn laatste AFW kapsel delen. Zoals je wellicht weet vind ik het super leuk om met haar te experimenteren, maar vaak is iets messy’s/nonchalants daar het resultaat van. Voor Fashion Week probeerde ik eens iets wat meer grafisch, maar dan wel in combinatie met een big (helaas was ie tegen de tijd van de foto’s niet zo big meer…), messy paardenstaart.

 photo Close-upfotosvanmijngrafischekapselafwjuli2013streetstylecatwalkhairponytail1.jpg
 photo Close-upfotosvanmijngrafischekapselafwjuli2013streetstylecatwalkhairponytail2.jpg
 photo Close-upfotosvanmijngrafischekapselafwjuli2013streetstylecatwalkhairponytail3.jpgZoals ik al schreef is het kapsel afgekeken van Ivania, die het weer afkeek van de catwalk. Van catwalk shows kun je zoveel haarinspiratie op doen! Helaas is het soms alleen (zoals dit kapsel bijvoorbeeld) lastig nadoen, aangezien wij geen professionele haarstylisten zijn zoals ze die backstage hebben. De oplossing is het kapsel gebruiken als inspiratie, om er vervolgens je eigen draai aan te geven. Nog veel origineler ook!

Ook ik heb aan mijn kapsel een eigen draai gegeven, want ik heb het gedeelte tussen de twee scheidingen niet strak getrokken, maar iets volume laten behouden. Anders werd de staart echt súper strak en dat vond ik niet passen bij de redelijk bonte outfit passen.

Verder heb ik mijn staart niet sluik laten hangen, maar flink getoupeerd, gehaarsprayd, gekruld, uit elkaar getrokken en ga zo maar door (hallo dooie punten!). Zoals ik aan het begin van deze post al schreef is daar op de foto’s niet veel meer van te zien. Ik heb veel haar dus het kan aardig “big” worden als ik wil, maar helaas tot een maximumtijd van ongeveer tien minuten.

Misschien had je het al gezegd toen ik de outfit postte, maar: wat vind je van het kapsel?

P.S. Hallo foundation tot de haarlijn, haha!


Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties