logo
18 July 2013

De állermooiste outfits met denim shorts

Gepost in overig

Laat ik nou, nét nadat ik laatst al de mooiste outfits met denim shorts poste, deze week de állermooiste outfits met denim shorts zijn tegen gekomen. Ik vind onderstaande outfits tenminste allebei geweldig en zou ze zó aantrekken. Graag zelfs!

 photo denimshortsstockholmstreetstyle.jpg
 photo denimshortssincerelyjules.jpgDe looks zijn allebei heel anders en opnieuw geldt: de eerste is echt Suz’ oude stijl en de tweede Suz’ nieuwe stijl. Al was ik wel altijd zo perfectionistisch dat ik bij de eerste outfit dus niet die turquoise pumps onder de rest van de outfit had aangetrokken: die zijn namelijk nét een andere kleur dan de turquoise accessoires en als ik érgens allergisch voor ben… Gek genoeg vind ik dit soort “details” bij anderen veel minder storend dan dat ik ze bij mezelf vind.

Bij de tweede outfit had ik bijvoorbeld zelf nooit voor de bruine tas gekozen, aangezien de rest van de outfit zwart als basiskleur heeft. Maar ook hier geldt weer: ik stoor me er niet aan. De imperfecties van beide outfits maken de outfits perfect. Te gestyleerd is immers ook zo gestyleerd.

Wat vind jij van de outfits? Welke is meer jouw stijl: de eerste of de tweede?


Bronnen foto’s:

Stockholm Streetstyle / Sincerely, Jules

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties