logo
3 July 2013

De mooiste outfits met… – Denim shorts

Gepost in fashion

Denim shorts: misschien wel het populairste kledingstuk in de zomer. Je ziet ze deze jaren overal en bij iedereen, lijkt het. Ik doe zelf niet mee, want zoals ik al vaker verteld heb: shorts en ik zijn doorgaans niet zo’n goede combinatie (maar wie weet vind ik ooit nog eens mijn perfect match). Neemt niet weg dat ik denim shorts wel super leuk kan vinden staan. Zowel de meer baggy/boyfriend modellen, als strakke varianten. Zowel ripped als effen. Oh, en als de zakken onder de pijpjes uitkomen vind ik dat ook erg “grappig”!

Van deze outfits vind ik geloof ik de tweede en de zesde het mooiste. Die zijn allebei heel anders: de tweede is een beetje Western-achtig, terwijl de zesde best romantisch is. Dat valt me ook op aan deze looks: dat ze erg van elkaar verschillen qua stijl. Het laat maar weer eens zien hoe veelzijdig denim shorts zijn!

 photo 1denimshortsmodejunkie.jpg
 photo 2denimshortsstyleheroine2.jpg
 photo 3denimshortschloeting.jpg
 photo 7denimshortsalwaysjudging.jpg
 photo 4denimshortsstyleheroine.jpg
 photo 5denimshortsstylescrapbook.jpg
 photo 6denimshortswheredidugetthat.jpg

Welke outfit van de zeven vind jij het mooiste? En waarom?


Bronnen foto’s: 

Mode Junkie / STYLEHEROINE / Chloe’s Addiction – zien jullie ook het verband tussen deze drie namen, haha?- / Style Scrapbook / Where Did U Get That / Always Judging

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties