logo
10 July 2013

De mooiste outfits met… – Maxi jurk

Gepost in fashion

Toen de maxi jurk zo’n vijf jaar geleden (gok ik) weer populair werd, moest ik er héél erg aan wennen. Ironisch genoeg had ik vijf jaar geleden geen moeite met opzichtige kleding, maar in een maxi jurk voelde ik me heel opzichtig. Alsof ik een bal- of galajurk aan had.

De maxi jurk bleek geen eendagsvlieg: vijf jaar later is ie nog net zo populair als toen ie weer opdook in het modebeeld. En in die vijf jaar ben ik alláng aan de jurk gewend geraakt. Ik voel me er nu ultiem vrouwelijk in en vind het bovendien ontzettend comfortabele, praktische en veelzijdige kledingstukken. Een outfit met een maxi jurk heeft namelijk niet veel meer nódig dan die maxi jurk, maar kun je wel aan alle kanten verder aankleden door middel van accessoires. Precies wat er op onderstaande, eerste foto is gebeurd.


 photo 1maxidressbyvivianhoorn.jpg
 photo 2maxidressangelicablick.jpg
 photo 3maxidresstinycloset.jpg
 photo 4maxidresstumblrbreakfastatzaras.jpg
 photo 5maxidressfashionpainteddreams.jpg
 photo 6maxidresskayture.jpg
 photo 7maxidresshotpants.jpg


Van deze outfits vind ik de vijfde erg mooi omdat de jurk op een chique manier op de grond hangt (oké, dat is niet zo praktisch… net zoals trap lopen met een maxi jurk overigens), maar de outfit toch heel casual is. Ook vind ik de eerste outfit erg leuk omdat deze zomers en quasi-nonchalant oogt.

Bij welke outfit vind jij de maxi jurk het mooiste en waarom?


Bronnen foto’s:

BY VH / Angelica Blick / Tiny closet / Breakfast at Zara’s / Fashion Painted Dreams / KAYTURE / Do The Hotpants

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties