logo
16 July 2013

Een beetje van Erin, een beetje van Chanel

Gepost in beauty

Soms, als ik mooie make-up, mooi haar, mooie kleding of mooie schoenen (die vooral!) zie, dan verander ik totaal in een klein kind. Dan wil ik springen op mijn stoel, gillen, drie keer de trap op en af rennen. Ja, ik weet dat het een beetje debiel klinkt, maar ik word gewoon bijna nergens anders zo enthousiast van.

Zo ook die spring-neigingen toen ik het kapsel van model Erin Wasson laatste zag, dat zij waarschijnlijk dankte aan de haarstylisten van de Chanel haute couture herfst 2013 show in Parijs, waarin ze meeliep.

 photo erinwassonchanelhautecouturejuly2013parishairstreetstyle.jpg
 photo erinwassonchanelhautecouturejuly2013paris.pngVind jij het Chanel kapsel ook super gaaf of eerder geen gezicht?


Bronnen foto’s: 

Blue Is In Fashion This Year / FD Luxe

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties