logo
23 July 2013

Fashion crush – Repossi ear cuff

Gepost in overig
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Ze zat al eerder in deze rubriek: Elena Perminova. Nog steeds vind ik haar geweldig stijlvol en kijk ik graag naar haar outfits als er weer een internationale Fashion Week voorbij komt.

Zo ook toen laatst Paris Haute Couture Fashion Week was. Elena verscheen er één van de dagen met geweldige ear cuffs. Nu heb ik persoonlijk nooit iets gehad met ear cuffs. Waarschijnlijk omdat mijn oren al aardig behangen zijn met piercings, dus ik heb niet zoveel behoefte aan meer versiering op die plek. Bovendien heb ik er ook nog niet veel gezien die ik echt mooi vond óf bij mij vond passen. Dankzij Elena is daar dus verandering in gekomen.

 photo elenaperminovaparishautecouturefashionweekrepossiearcuffguestofaguest.jpg
 photo elenaperminovaparishautecouturefashionweekrepossiearcufftrenddiaries.jpgDe ear cuff (inmiddels heb ik begrepen dat het er één is) die ze draagt is van het merk Repossi en het lijkt mij persoonlijk super tof om zulke ringetjes als piercings te dragen (als ik genoeg “piercinggaten” had en het piercings waren), maar ja: dan draag ik weer piercings en weer geen ear cuff… Daar zal het overigens sowieso niet van komen – van deze ear cuff dragen, bedoel ik-, want aan de sieraden van Repossi hangt een flinker dan flink prijskaartje

Wat vind jij van de ear cuff? Zou jij ‘m dragen?


Bronnen foto’s:

GUEST OF A GUEST / THE TREND DIARIES

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties