logo
15 July 2013

Final sale holy grail

Gepost in fashion

Nu de zomersale bij de meeste winkels de afgelopen weken in volle gang is geweest, begint deze op veel plekken alweer op zijn eind te raken. Nee, dat is niets om over te treuren, want ook al is inmiddels het meeste uitverkocht, juist tijdens de final sale kom je de beste prijzen tegen!

Waaronder bij Nelly.com, die alléén voor vandaag en morgen (15 en 16 juli) een kortingscode (“20SALE“) in het leven heeft geroepen waarmee je nog eens 20% extra korting krijgt op alle artikelen die al zijn afgeprijsd in de sale. En aangezien Nelly’s assortiment groter dan groot is, is er bij Nelly nog wél een heleboel sale over. Daarom deed ik vast het spitwerk voor je en zocht ik er wat items met prijsjes tussenuit die je wellicht interessant. Bij onderstaande prijzen is de korting nog niet verrekend!

 photo 1nellysalekortingscode5.jpg
Vero Moda – €19,95


 photo 2nellysalekortingscode4.jpg
Rut & Circle – €28,50


 photo 3nellysalekortingscode3.jpg
Nelly – €20,95


 photo 4nellysalekortingscode8.jpg
Sisters Point – €18,95


 photo 5nellysalekortingscode2.jpg
Nelly – €26,50


 photo 6nellysalekortingscode6.jpg
Vero Moda – €22,95


 photo 7nellysalekortingscode1.jpg
Issue 1.3 – €9,95


 photo 8nellysalekortingscode7.jpg
Sisters Point – €31,95Ik vind zelf het blousje van Sisters Point erg tof. De kleuren spatten er echt vanaf en de print is niet zo standaard (ik dacht eerst dat het galaxyprint was, maar volgens mij is de print gewoon abstract?).

Je gebruikt de code 20SALE aan het einde van je bestelproces om de extra 20% korting te krijgen. Bij deze afprijzingen komen geen verzendkosten (of andere kosten) meer bovenop, want Nelly rekent nooit verzendkosten.

Is alles wat ik heb uitgezocht niet je smaak of niet wat je zoekt? Bekijk de rest van de sale hier for better luck.

Wacht jij altijd tot de final sale voordat je toehapt? Of ben je bang dat je maat/al het leuks tegen die tijd is uitverkocht?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties