logo
21 July 2013

Friis & Company schoenen via Sarenza – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Friis & Company is zo’n merk dat ik wel vaag ken – van horen zeggen en van naam-, maar niet écht. Als je me zou vragen wat hen kenmerkt en hoe de meeste Friis & Company schoenen eruit zien, zou ik het je namelijk niet kunnen vertellen. Reden dus, toen ik dit merk tegenkwam, om er eens wat beter naar te kijken.

Nadat ik het assortiment op Sarenza bekeken had kwam ik tot de conclusie dat Friis & Company een mix is van stoer en vrouwelijk. Dat maakt hun schoenen breed toegankelijk. Ik zie dan ook zowel stoere buckle boots als elegante hakken voorbij komen. Friis & Company schoenen zijn niet uitgesproken, maar ook niet saai. De meesten zijn vrij basic met, bij de één wat meer dan bij de ander, bijzondere details.

 photo friisampcompanyviasarenzamijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Taupe sandaal met kwastjes, €100,- / Zwarte sandaal met riempjes, €85,- / Zwarte laars met gespen, €112,- / Camel hakken met kwastjes, €51,- / Gladiator sandalen, €40,- / Rode laars, €89,60Ik vind de sandaaltjes met kwastjes erg leuk omdat ik gek ben op kwastjes. Altijd al geweest. Verder vind ik de zwarte sandaaltjes mooi omdat het een stoer model is, maar chic uitgevoerd door de combinatie van zwart suède en goud.

Oh en niet dat ik ‘m mooi vind, maar een feitje voor de gein: er is ook een Zuzanne schoen. Dat is zeg maar bijna mijn naam, maar dan wat vreemder. Of misschien wel cooler. 

Al deze Friis & Company schoenen zijn dus te koop bij Sarenza. Echter, Friis & Company is bij een hoop (online schoenen)winkels te koop, zoals Zalando en Nelly.com. Naast schoenen heeft het merk ook tassen en accessoires.

Nog wat praktische informatie tot slot: verzenden en retourneren is gratis bij Sarenza en je kunt er met alle bekende betaalmogelijkheden betalen.

Kende jij Friis & Company al? Wat vind je van mijn favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties