logo
23 July 2013

Het gaat goed met mijn nagels!

Gepost in beauty

Waar je trots op bent, mag je best delen toch? Aangezien ik het al een paar keer met jullie deelde wanneer mijn nagels en/of nagelriemen er niet heel fraai uitzagen, vond ik het wel zo eerlijk tegenover mezelf om dan nu ook met jullie te delen dat het al een aantal weken goed gaat met mij en mijn nagels. Misschien was het je al wel opgevallen in de laatste outfitposts?

 photo Mooienagels5.jpg
 photo Mooienagels4.jpg
 photo Mooienagels1.jpg
 photo Mooienagels2.jpg
 photo Mooienagels3.jpgIk zit simpelweg bijna niet meer aan mijn nagels, behalve als ik ze lak. Dat lakken is dan ook echt een must: wanneer ik mijn nagellak verwissel, merk ik dat ik veel sneller ga zitten trekken of peuteren wanneer ik nog geen nieuwe lak op heb gedaan.

Waardoor het nu zo goed gaat opeens? Ik weet het eigenlijk niet. Ik zit eigenlijk totaal niet in “rustig vaarwater” op het moment en heb genoeg stress, dus ik ben heel blij dat ik ondanks dat niet naar mijn nagels grijp. Wat me in ieder geval erg heeft geholpen mijn nagelriemen niet zo te verminken is de nagelriemolie waar ik jullie over vertelde en verder denk ik dat de kunstnagels me toch ook wel hebben geholpen het bijten af te leren. Ook al was ik in het begin bang dat ik weer in mijn oude gewoontes terug zou vallen toen ik mijn kunstnagels eraf liet halen en gebeurde dat soms ook, ik heb toch het gevoel dat ze eraan hebben bijgedragen dat het nu zo goed gaat met mijn nagels.

Ik realiseer me goed dat nu het moeilijkste onderdeel van de rit komt: de progressie vasthouden! Ik ben meer dan benieuwd hoe dat zal gaan.

Hoe is het met jouw nagels gesteld?


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties