logo
26 July 2013

Hit a home run

Gepost in fashion

Als ik ‘home run’ lees komen er trauma’s van de middelbareschool bij me naar boven. Slagbal was zoiets wat we deden als de gymleraar niet wist wat hij nu weer moest verzinnen (lees: de helft van de tijd). Ik vond niets verschrikkelijker dan voor een veld vol afwachtende spelers drie keer de bal mis slaan, waarna je beurt voorbij was. Iets wat standaard gebeurde. Of het ging nét goed, maar ik haalde niet eens op tijd de eerste honk. Laat staan dat ik dus ooit een home run heb gelopen. Ik knijp even in mijn handjes dat die tijden voorbij zijn.

Wat het merk Noisy May betreft zijn we echter nog lang niet van slagbal af: zij maakten een shirt met daarop de tekst ‘Hit a home run’. Het merk, dat afgelopen voorjaar werd gelanceerd, is net in haar herfst/winter 2013/2014 vorm gearriveerd bij ASOS. Alles van deze nieuwe collectie is weer een tikje rebels, precies waar de Bestseller lijn voor in het leven is geroepen: voor jeans en de stoere kant van de vrouw.

 photo noisymayhitahomerunt-shirt.jpg
€26,51


 photo noisymaydipdyeskinnyjeans.jpg
€63,62


 photo noisymayladderbackvest.jpg
€33,14


 photo noisymaybleachedskinnyjeans.jpg
€72,90


 photo noisymayparist-shirt.jpg
€23,86


 photo noisymayskaterskirt.jpg
€18,56


 photo noisymayharlequinsweater.jpg
€37,11


 photo noisymaygalactictigerleggings.jpg
€29,16Ik vind vooral de “Harlequin sweater” erg leuk van deze items. De rest vind ik niet heel bijzonder of vernieuwend.

Wat vind jij van Noisy May’s nieuwe collectie?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties