logo
21 July 2013

Kaytlin rockt sneaker wedges als geen ander

Gepost in fashion

Zoals ik al eerder schreef heb ik bij sneaker wedges inmiddels het ‘been there, done that’ gevoel. Echter, er zijn altijd uitzonderingen op de regel. Soms zie ik combinaties met sneaker wedges, sneaker wedges zelf of iemand met sneaker wedges waar ik alsnog heel enthousiast van word.

In de categorie ‘iemand met sneaker wedges waar ik enthousiast van word’ valt Kaitlyn. Zij draagt (nog) erg vaak sneaker wedges op haar blog en haar combinaties ermee vind ik super tof. Haar stijl (en dus ook haar outfits met sneaker wedges) zijn vrij minimalistisch, maar allemaal zowel stoer als vrouwelijk. Zoals je weet houd ik sowieso van die combinatie, maar ik denk ook dat in een stoer/vrouwelijke combinatie sneaker wedges gewoon het beste tot hun recht komen. Sneaker wedges vind ik namelijk ook stoer doordat het enigszins sneakers zijn én vrouwelijk door hun ingebouwde hak.

Kijk mee naar wat outfits van Kaitlyn met haar sneaker wedges:

 photo modernlegacysneakerwedges2.jpg
 photo modernlegacysneakerwedges3.jpg
 photo modernlegacysneakerwedges4.jpg
 photo modernlegacysneakerwedges5.jpg
 photo modernlegacysneakerwedges6.jpg
 photo modernlegacysneakerwedges7.jpg
 photo modernlegacysneakerwedges8.jpg
 photo modernlegacysneakerwedges.jpgDoordat Kaitylin’s sneaker wedges allemaal “ook écht” van Isabel Marant zijn speelt ze misschien wel een kléin beetje vals, maar alsnog: stijl is niet te koop en wat mij betreft rockt Kaitlyn sneaker wedges als geen ander.

Wat jou betreft?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties