logo
17 July 2013

Ken je HNTM’s Tamara nog?

Gepost in fashion

Bijna twee jaar geleden won Tamara Weijenberg/Slijkhuis (ik vind twee achternamen, is ze inmiddels getrouwd ofzo?) Hollands Next Top Model en sindsdien timmert ze gestaag aan de weg. Niet van elke Next Top Model winnares hoor je nog wat (positiefs), maar Tamara kom ik nog vrij geregeld tegen. Nu bijvoorbeeld weer in het augustusnummer van de Nederlandse VOGUE. Ziet ze er niet stunning uit?

 photo tamaraweijenberg5.jpg
 photo tamaraweijenberg2.jpg
 photo tamaraweijenberg4.jpg
 photo tamaraweijenberg.jpg
 photo tamaraweijenberg6.jpg
 photo tamaraweijenberg3.jpgIk weet nog dat ik Tamara een keer langs zag lopen in Amsterdam en dat ze – zonder dat ik zo snel had gezien dat zij het was- echt iemand was waar je je nek voor omdraait. Dat vind ik persoonlijk zo bijzonder aan modellen: hun lange, dunne gestalte en vaak karakteristieke, prachtige koppie maakt soms dat ze gewoon van een andere planeet lijken als je ze in het dagelijks leven tegenkomt. Ik bedoel dit niet lullig, maar juist naast ‘gewone’ mensen valt hun schoonheid nog meer op.

Voor de fans: er komt trouwens dit jaar weer een nieuw seizoen Hollands Next Top Model!

Wat vind je van de foto’s?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties