logo
11 July 2013

Knoop in je maxi!

Gepost in fashion

Mocht je uit mijn post van gisteren nou niet voldoende inspiratie hebben kunnen halen en bijvoorbeeld op je maxi jurk uitgekeken zijn, dan heb ik een kleine variatie tip voor je. Voor wie misschien niet eens een maxi jurk heeft, maar gewoon nieuwsgierig is naar mijn tip overigens ook.

 photo knottedmaxidressfashionbloggerdothehotpants.jpg
 photo knottedmaxidressfashionblogger.jpg
 photo knottedmaxidress.jpgHeb je aan beide zijkanten een split in je maxi? Knoop dan de uiteindes van het voor- en achterpand aan elkaar, zodat ze een knoop vormen ter hoogte van je enkels. Dit is op bovenstaande foto’s gedaan.

Geen split? Dan kun je ook een knoop aan één zijkant van de onderkant van de jurk leggen, zoals je nu bij veel knotted tops ziet. Hier zie je een voorbeeld van een maxi rok met wat ik bedoel. Allebei deze ‘knoop manieren’ geven een speels effect en een nét iets andere look aan je maxi jurk (of rok, kan natuurlijk ook).

Zie jij het zitten? Je maxi knopen?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties