logo
14 July 2013

Mango juli lookbook – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Gisteren had ik het al over lookbooks. Grote ketens presenteren vaak niet per seizoen, maar maandelijks een nieuw lookbook, omdat zij zulke grote collecties hebben. Zo ook Mango.

Het Mango lookbook van juli is nog een tikkeltje zomers, maar ook echt al een flinke tik herfstachtig. Vooral aan het schoeisel is dat te zien: er zijn geen sandaaltjes meer in het lookbook te vinden, maar al wel laarsjes.

Sinds Mango (ik blijf het zeggen) een jaar of twee geleden haar prijzen verlaagde is zij ineens een aantrekkelijk alternatief voor H&M, ZARA, Bershka, etc. geworden. Ik vind de stijl van Mango vaak redelijk zakelijk (in dit juli lookbook toevallig niet, maar er zitten vaak tál van blazers in de collecties), heel soms wat tuttig (maar deze collectie is juist vrij stoer), vrij ingetogen (als ik íets niet bij Mango vind passen, dan is het bijvoorbeeld neon) maar vooral vaak ook heel stijlvol.

Juist omdat deze collectie wat stoerder is dan dat ik van Mango gewend ben, ben ik er blij mee. Mijn stijl is niet zó stoer dat je me kunt uittekenen in een biker jasje en een broek met gaten, maar wel wat stoerder dan de vaak wat klassieke Mango looks. Dit zijn mijn zes favorieten uit het juli lookbook:

 photo MangojulilookbookMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Zwarte skinny jeans met scheuren, €29,99 / Schakelarmband met plaatje, €14,99 / Geruite chiffon blouse, €29,99 / Biker gilet, €39,99 / Schakelketting, €19,99 / Leren biker jasje, €109,99Het bikerjasje is overduidelijk de highlight van dit lookbook/deze collectie! Ik denk dat jullie dat met me eens zullen zijn, als je het lookbook hebt bekeken. Het jasje is er in meerdere kleuren. Ook in rood vind ik ‘m prachtig!

Ben je nou nog helemáál niet in de laarsjes mood? In de Mango sale zijn nu goede deals te vinden. Ook voor als je geen zomerkleding (meer) nodig hebt: je vindt er ook jeans, jurkjes en jasjes namelijk, die niet specifiek zomers zijn, maar je het hele jaar door kunt dragen.

Bij Mango is verzending gratis vanaf een bestelling van €30,-, maar kun je je bestelling altijd gratis in een Mango filiaal laten bezorgen. Betalen kan met manieren als Creditcard, iDeal en Paypal.

Wat zijn jouw favorieten uit het Mango juli lookbook?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties